Uitvaartcentrum en crematorium Cereshof Stadskanaal

Het overlijden van een dierbare komt nooit op een goed moment. Toch wilt u, als het zover is, op gepaste wijze kunnen afscheid nemen. Moet u een uitvaart regelen in de omgeving van Stadskanaal? J. Stout Uitvaartverzorging biedt professionele ondersteuning voor het regelen van een persoonlijk, gepast afscheid. U kunt telefonisch contact opnemen via 0599-612482. Wij beantwoorden uw vragen graag.

24-uurs rouwkamers

Uitvaartcentrum Cereshof beschikt over 24-uurs rouwkamers waar u op elk gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. Deze vestiging is tevens een crematorium. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van crematies in uitvaartcentrum Cereshof.

Crematorium Cereshof

We kunnen u van dienst zijn met persoonlijke ondersteuning en zetten de puntjes op de i bij het regelen van de crematie. Door een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de crematie past bij u en uw dierbare. Als ervaren uitvaartverzorgers hebben wij veel ervaring met deze locatie. Het uitvaartcentrum en het crematorium zijn samengebracht in één modern pand.  U vindt hier alle voorzieningen voor een laatste afscheid volgens uw persoonlijke wensen.

Kosten van een crematie

Wilt u weten wat een crematie in crematorium Cereshof kost? We voorzien u graag van informatie over de kosten van een crematie. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op via 0599-612482.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022