Nabestaandenloket

Bij het overlijden van een dierbare, gaat de aandacht uit naar het afscheid en het gemis. Helaas moeten er ook allerlei administratieve zaken worden geregeld zoals de erfenis, woning, belastingen, opzeggingen en contractovernames. Daarom ondersteunt J. Stout Uitvaartverzorging u ook na de uitvaart, onder andere door de samenwerking met het Nabestaandenloket.

Nabestaandenloket: eenvoudig administratieve zaken regelen voor de afwikkeling van een nalatenschap

Het Nabestaandenloket is een overzichtelijk systeem waarmee u abonnementen, accounts en contracten kunt laten stopzetten of overnemen. Hierbij zijn wachtwoorden, gebruikersnamen en klantnummers niet nodig. Dit bespaart veel administratief werk en geeft rust in deze emotionele periode.

Hoe werkt het Nabestaandenloket?

U krijgt van ons een account en daarin staat een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen moeten worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

U krijgt uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen bij het regelen van de afwikkeling. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

De voordelen van het Nabestaandenloket

  • Stop doorlopende kosten: Stop per direct onnodig doorlopende abonnementen, contracten en accounts.
  • Houd controle en overzicht: Doorloop de checklist om te voorkomen dat u iets vergeet. U houdt hierin zelf de controle. Het Nabestaandenloket gaat pas aan de slag als u dat aangeeft.
  • Geen wachtwoorden nodig: U heeft geen wachtwoorden en gebruikersnamen van de organisaties nodig voor de opzeggingen of overnames.
  • Persoonlijk contact: U kunt via de chat en telefonisch begeleiding krijgen bij het invullen van de checklist.
  • 12 maanden actief: Uw blijft 12 maanden actief, waardoor u ook op een later moment nog zaken kunt toevoegen, opzeggen of regelen.

Heeft u al een account?

Nog geen account?

Klik hier om uw account bij ons aan te vragen

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022