Kosten

Een uitvaart kost meer dan de meeste mensen denken. Vooraf kunnen we een vrijblijvend adviesgesprek met u plannen, waarin we u kunnen vertellen wat u kwijt bent per uitvaartondernemer en bijkomende zaken zoals de kist, kaarten en het opbaren.

Kosten

Uitvaartverzekering of despositofonds Om te voorkomen dat mensen een uitvaart in één keer moeten betalen, kunt u een verzekering afsluiten of ervoor kiezen om geld voortijdig opzij te zetten. Zo voorkomt u nare financiële verrassingen op een toch al moeilijk moment.
Er zijn twee gangbare manieren om u in te dekken tegen de uitvaartkosten:

  • Een uitvaartverzekering
  • Een depositofonds

Verzekeren heeft als voordeel dat u maandelijks een laag bedrag betaalt. Bij ons kunt u terecht met elke uitvaartverzekering: van Yarden, Monuta of Dela tot een naturaverzekering. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook kiezen voor een depositofonds, waarbij u nu alvast een (hoger) bedrag opzijzet waarmee u later gedeeltelijk of volledig uw uitvaart betaalt.

Ook voor eenvoudige uitvaarten
Wilt u een sobere of zelfs minimalistische uitvaart? Beschikt u over een beperkt budget, maar wilt u wel kwaliteit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken samen met u manieren om een zo waardig en persoonlijk mogelijke uitvaart te regelen.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022