Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/stoutuitva/domains/stoutuitvaartverzorging.nl/public_html/wp-content/plugins/better-wp-security/core/core.php on line 1102

Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::count() should either be compatible with Countable::count(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/stoutuitva/domains/stoutuitvaartverzorging.nl/public_html/wp-content/plugins/timber-library/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 213

Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/stoutuitva/domains/stoutuitvaartverzorging.nl/public_html/wp-content/plugins/timber-library/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 221
Uw team - Stout Uitvaartverzorging

Een gepast afscheid in vertrouwde handen.

Ons team bestaat uit specialisten met passie voor hun vakgebied. Of het nu gaat om een schone rouwauto of een compleet verzorgde dienst; bij J. Stout Uitvaartverzorging is een gepast afscheid in vertrouwde handen.

Uw team

Jan Stout

In de rol van directeur en mede-eigenaar, heb ik al sinds 1978 een passie voor de wensen van nabestaanden. In al die jaren heeft mijn luisterend oor me geholpen steeds een passend afscheid te creëren, wat ik nog steeds met veel gedrevenheid uitvoer. Buiten het bedrijf geniet ik graag van de natuur, voornamelijk op Texel.

Ella Stout-Keizer

Samen met mijn man zijn we in 1978 het bedrijf gestart. Dan gaat de dagelijkse zorg voor het bedrijf mij vanzelfsprekend aan het hart. Vandaar dat ik mij als gastvrouw bezighoud met telefonische meldingen, het aansturen van het team, klantcontacten en een gedeelte van de administratie.

Jan Willem Stout

Het samenstellen van een persoonlijke en unieke uitvaart die recht doet aan het leven en sterven van een dierbare; dat is mijn drijfveer. Als uitvaartleider zie ik dagelijks dat de manier van afscheid nemen essentieel is voor nabestaanden om verder te kunnen. Ik vind het mooi om hier een rol in te spelen. Het klinkt misschien raar, maar ik heb het mooiste werk ter wereld!

Erna Woering

Statieritten en overledenenverzorging zijn mijn voornaamste taken. Hiernaast ben ik algemeen medewerkster binnen J. Stout Uitvaartverzorging. Het mooiste aan mijn functie vind ik het opbaren van de overledene; zo natuurlijk mogelijk, liefst in samenspraak en/of samenwerking met de nabestaanden. Om ze op die manier tot steun te zijn, is ontzettend fijn.

Klaas Jan Stol

In een moeilijke periode van verlies, kunnen we zorgen uit handen nemen. Deze ontzorging als uitvaartleider vind ik een van de meest dankbare werkzaamheden tot nu toe in mijn leven. Het begeleiden van een afscheid op de manier zoals de overledene het gewild zou hebben; ik zie het als mijn rol om hier betrouwbare en betrokken ondersteuning te bieden.

Bianca Lukens

De beste zorg kunnen leveren aan een dierbare overledene en de familie bijstaan in de meest kwetsbare momenten van hun leven. Dit geeft mij veel voldoening. Het is belangrijk dat alles voor de familie naar hun wens verloopt. Dat maakt mijn werk zo dankbaar. Naast mijn werk kan ik genieten van fotograferen en ben ik er graag voor mijn gezin.

Gerard Ruward

Als chauffeur, overledenenverzorger en medewerker van het bedrijfsbureau vind ik het waardevol om iets te kunnen betekenen voor de overledene en de nabestaanden. Dat gaat van een passende rouwkaart, tot het rijden bij zijn of haar laatste reis als bestuurder. Zeker als de familie hierbij nauw betrokken wil zijn, begeleid ik hen graag.

Lennard

Ook al is het vaak hard werken om de puntjes op de i te krijgen, de waardering die je van nabestaanden krijgt geeft veel voldoening! Dat maakt het beroep zo waardevol. Buiten mijn werk heb ik veel interesse in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en stap ik graag op de racefiets.

Nellie van der Sluis

Ruim 16 jaar ben ik verantwoordelijk voor o.a. de financiële administratie binnen Stout Uitvaartverzorging. De financiële afwikkeling na een uitvaart moet zorgvuldig gebeuren, daar draag ik graag een steentje aan bij. Bij Stout Uitvaartverzorging staat o.a. de maatschappelijke betrokkenheid, dienstbaarheid en eenvoud hoog in het vaandel, iets wat mij enorm aanspreekt en terug te vinden is in het bedrijf. De samenwerking met de directie en collega’s voelt vertrouwd.

Ben Herbers

Voor ik definitief de carrièreswitch had gemaakt, was ik al betrokken bij de uitvaartbranche door het werk van mijn partner. Met het verzorgen van de overledene, als chauffeur verantwoordelijk zijn voor het rouwvervoer en het assisteren van de uitvaartleider tijdens een plechtigheid, vervul ik een boeiende rol. Het contact met de familie en het voldoen aan de wensen voor de laatste persoonlijke verzorging maken het vak dankbaar en waardevol! Voor mijn ontspanning maak ik graag lange afstandswandelingen en geniet ik van de oppasdag van onze kleinzoon!

Anne-Marie Weering

Ik was altijd geïnteresseerd in hoe mensen afscheid nemen. Toen ik niet meer tevreden was in mijn toenmalige baan, dacht ik terug aan de uitvaarten van mijn vader, opa en oma. En aan de prettige manier waarop ze werden begeleid. Het leek mij fijn om iedere dag met de zorg bezig te mogen zijn. Dienstbaarheid, helpen en samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan.

Lena Herbers

Ieder mens is uniek.
Ieder mens heeft een verhaal.
Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid.

Mijn drijfkracht is een passend afscheid helpen vormgeven en verzorgen met rust, aandacht en respect voor zowel de overledene als de nabestaanden. Ik begeleid u – stap voor stap – met liefde en luister met een open hart. Zodat u straks en later verder kunt, het verlies kunt dragen. En als u achteraf terug kijkt, kunt zeggen ‘het was goed zo’ en in een glimlach kunt verwoorden wat geen woord zegt.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022