Een gepast afscheid

Of het nu gaat om een compleet verzorgde dienst of advies over de mogelijkheden voor een uitvaart; wij staan klaar met een team van specialisten. Bij J. Stout Uitvaartverzorging is een gepast afscheid in vertrouwde handen.

Uw team

Bij J. Stout Uitvaartverzorging geloven we in de kracht van samenwerking. Ons hechte team bestaat uit gedreven collega’s die verspreid over de regio wonen. Elk met hun eigen expertise en hart voor het werk. Het zijn bekende gezichten voor de families waar we mee werken en waarvoor we het best mogelijke afscheid willen regelen.

In ons werk letten we op kwaliteit en kijken we om naar elkaar. Belangrijk, omdat we in ons werk altijd met emoties te maken krijgen. Daarom houden we elkaar scherp en hebben een duidelijke taakverdeling. De één is gespecialiseerd in de laatste verzorging, terwijl de ander zich richt op het ontwerpen en drukken van rouwkaarten. Samenwerken is belangrijk in ons werk, want elk afscheid is een groepsinspanning.

Jan Stout

Mede-eigenaar en uitvaartleider

In de rol van mede-eigenaar en uitvaartleider heb ik al sinds 1978 een passie voor de wensen van nabestaanden. In al die jaren heeft mijn luisterend oor me geholpen steeds een passend afscheid te creëren, wat ik nog steeds met veel gedrevenheid uitvoer.

Ella Stout-Keizer

Mede-eigenaar

Samen met mijn man zijn we in 1978 het bedrijf gestart. Dan gaat de dagelijkse zorg voor het bedrijf mij vanzelfsprekend aan het hart. Vandaar dat ik mij als gastvrouw bezighoud met telefonische meldingen, het aansturen van het team, klantcontacten en een gedeelte van de administratie.

Jan-Willem Stout

Mede-eigenaar en uitvaartleider

Het samenstellen van een persoonlijke en unieke uitvaart die recht doet aan het leven en sterven van een dierbare; dat is mijn drijfveer. Als uitvaartleider zie ik dagelijks dat de manier van afscheid nemen essentieel is voor nabestaanden om verder te kunnen. Ik vind het mooi om hier een rol in te spelen. Het klinkt misschien raar, maar ik heb het mooiste werk ter wereld!

Erna Woering

Overledenen verzorger en chauffeur

Zorg kunnen bieden, opbaren van overledenen, zijn de voornaamste taken die ik doe bij het bedrijf. Een luisterend oor zijn en een arm om iemand zijn of haar schouder leggen. Op deze manier tot steun zijn geeft mij voldoening.

Bianca Lukens

Overledenen verzorger en chauffeur

De beste zorg kunnen leveren aan een dierbare overledene vind ik belangrijk. Door mijn empathie kan ik families ontzorgen in de verdrietige tijd rondom rouw en verlies van hun geliefde. Dit geeft mij veel voldoening. Ik zet mij met veel passie in voor de nabestaanden dat alles naar hun wens verloopt. Dat maakt mijn werk zo dankbaar.

Ben Herbers

Overledenen verzorger en chauffeur

Voor een familie betekenisvol zijn in een verdrietige periode, dat vind ik mooi aan mijn rol. Betekenisvol in de zin van het voldoen aan hun wensen met betrekking tot de laatste verzorging van hun dierbare! Naast deze dankbare taak assisteer ik de uitvaartleider tijdens de uitvaart en ben ik verantwoordelijk voor het rouwvervoer.

Anne-Marie Weering

Overledenen verzorger en chauffeur

Met veel passie en gedrevenheid werk ik als overledenen verzorger en chauffeur, waarin alle aandacht gaat naar daar waar het nodig is. Het ontzorgen van de nabestaanden en het bijdragen aan een waardig afscheid vind ik een mooie taak binnen mijn functie.

Jannie Rosing

Overledenen verzorger en chauffeur

Het mooiste aan mijn functie vind ik de zeer plezierige samenwerking met collega’s om families bij te staan in de moeilijke periode bij het overlijden en afscheid nemen van een dierbare, de voldoening van het geven van de laatste zorg aan een overledene, de dankbaarheid van nabestaanden en om deel uit te maken van een zeer professionele organisatie.

Ingrid Veninga

Overledenen verzorger en chauffeur

Martin Hilgen

Overledenen verzorger en chauffeur

Een dierbare verliezen brengt emoties met zich mee. Als verzorger vind ik het waardevol om de familie te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de naasten worden ontzorgt.
Het opbaren van een overledene en ervoor zorgen dat alle betrokkenen op gepaste wijze afscheid kunnen nemen geeft mij energie. Het ondersteunen van uitvaartleiders en zorg dragen voor een afscheid op maat geeft mij voldoening. Binnen Stout uitvaartverzorging hebben we allemaal de drive om het beste uit ons zelf en het team te halen om samen topwerk te leveren.

Rennie Klein

Overledenen verzorger

De laatste eer bieden aan de overledene; dat doe ik met heel veel liefde.

Riejanne Norder

Overledenen verzorger

Binnen mijn functie draag ik de zorg voor overledenen. Bij mijn andere baan in een verpleeghuis stopt voor mij de zorg na het overlijden. Dit vind ik jammer, de laatste zorg geven is voor mij het mooiste wat je nog kunt doen. Binnen deze functie kan ik samen met familie zorg dragen voor de laatste verzorging. Ontzettend bijzonder werk!

Klaas-Jan Stol

Uitvaartleider

Op het moment dat je iemand verliest, kunnen wij als team alle zorgen uit handen nemen. Het is een emotionele periode en mijn taak als uitvaartleider is om te luisteren naar de wensen van de nabestaanden en ook hoe de overledene zijn uitvaart gewild zou hebben. Het begeleiden van de nabestaanden en het overleggen en aanreiken van de mogelijkheden om tot een waardevol afscheid te komen vind ik een van de meest dankbare werkzaamheden tot nu toe in mijn leven. Ik zie het als mijn rol om hier betrouwbare en betrokken ondersteuning te bieden, zodat er ruimte komt voor het afscheid.

Lena Herbers

Uitvaartleider

Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft een verhaal. Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid.
Mijn drijfkracht is een passend afscheid helpen vormgeven en verzorgen met rust, aandacht en respect voor zowel de overledene als de nabestaanden. Ik begeleid u – stap voor stap – met liefde en luister met een open hart. Zodat u straks en later verder kunt, het verlies kunt dragen. En als u achteraf terug kijkt, kunt zeggen ‘het was goed zo’ en in een glimlach kunt verwoorden wat geen woord zegt.

Sylvia Haak- van Diepen

Uitvaartleider

De reden dat ik voor het vak uitvaartleider gekozen heb is vrij eenvoudig. Doordat ik persoonlijk meerdere overlijdens in mijn directe omgeving heb meegemaakt, waarin ik wisselende ervaringen heb gehad, werd de wens om in deze branche te gaan werken steeds sterker. Je krijgt geen tweede kans voor een laatste afscheid. Met dit besef werk ik elke dag. Dit geeft mij de motivatie om voor elke familie of nabestaande het best mogelijk afscheid te willen bieden. Het familiebedrijf Stout sluit voor mij naadloos aan bij wat ik belangrijk vind; persoonlijke aandacht en ontzorgen, zodat nabestaanden de tijd en ruimte hebben om te rouwen.

Gerard Ruward

Algemeen medewerker

Je kan mij tegenkomen in bijna alle facetten binnen onze mooie organisatie. Ik vind het mooi als ik wat kan betekenen in de periode waar veel op de familie afkomt. Ontzorgen is dan het kernwoord, met oog voor kwaliteit en detail om een waardig afscheid te verzorgen. Of het de laatste verzorging, het rouwdrukwerk of de laatste reis is van uw dierbare, daar waar ik wat mag betekenen vind ik waardevol en ik ga door tot u tevreden bent en uw rouwproces niet weg neem, maar wat dragelijker maak.

Lennard

Bedrijfsbureau en administratie medewerker

Ook al is het vaak hard werken om de puntjes op de i te krijgen, de waardering die je van nabestaanden krijgt geeft veel voldoening! Dat maakt het beroep zo waardevol.

Nellie van der Sluis

Financieel medewerker

Ruim 16 jaar ben ik verantwoordelijk voor o.a. de financiële administratie binnen Stout Uitvaartverzorging. De financiële afwikkeling na een uitvaart moet zorgvuldig gebeuren, daar draag ik graag een steentje aan bij. Bij Stout Uitvaartverzorging staat o.a. de maatschappelijke betrokkenheid, dienstbaarheid en eenvoud hoog in het vaandel, iets wat mij enorm aanspreekt en terug te vinden is in het bedrijf. De samenwerking met de directie en collega’s voelt vertrouwd.

Charissa-May van der Werff

Personeel & Organisatie

Ik vind het mooi om te organiseren en mee te denken voor het welzijn van het bedrijf en het personeel. Daarnaast vang ik soms ook families op die binnen stappen bij ons op kantoor. Ook al is het dan maar een klein moment van ontvangst, ik vind het fijn om iets voor de nabestaanden te kunnen betekenen. Het hele team van Stout Uitvaartverzorging streeft naar hoge kwaliteit en speelt in op de persoonlijkheid van de overledene en de nabestaanden, waardoor elke uitvaart uniek is. Dat spreekt mij enorm aan.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022