Uitvaartverzekering

Een uitvaart kost meer dan de meeste mensen denken. Vooraf kunnen we een vrijblijvend adviesgesprek met u plannen, waarin we u kunnen vertellen wat u kwijt bent per uitvaartondernemer en bijkomende zaken zoals de kist, kaarten en het opbaren.

Uitvaartverzekering

Om te voorkomen dat mensen een uitvaart in één keer moeten betalen, kunt u een verzekering afsluiten of ervoor kiezen om geld voortijdig opzij te zetten. Zo voorkomt u nare financiële verrassingen op een toch al moeilijk moment.

Er zijn twee gangbare manieren om u in te dekken tegen de uitvaartkosten:

  • Een uitvaartverzekering
  • Een depositofonds

Verzekeren heeft als voordeel dat u maandelijks een laag bedrag betaalt. Bij ons kunt u terecht met elke uitvaartverzekering: van Yarden, Monuta of Dela tot een naturaverzekering. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook kiezen voor een depositofonds, waarbij u nu alvast een (hoger) bedrag opzijzet waarmee u later gedeeltelijk of volledig uw uitvaart betaalt. 

Ook voor eenvoudige uitvaarten
Wilt u een sobere of zelfs minimalistische uitvaart? Beschikt u over een beperkt budget, maar wilt u wel kwaliteit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken samen met u manieren om een zo waardig en persoonlijk mogelijke uitvaart te regelen.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022