Ons gastenboek

Wilt u uw ervaring met J. Stout Uitvaartverzorging delen met anderen? Laat dan via onderstaand formulier een reactie achter in ons gastenboek.

Verhalen van families en gasten

Bij het versturen van het bericht kunt u aangeven of het bericht anoniem, alleen met voornaam of met uw volledige naam geplaatst mag worden. Uw bericht wordt pas na controle gepubliceerd. Dit om ongewenste en/of ongepaste reacties te voorkomen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
20 berichten.
Rina Hospers heeft geschreven op 13 maart 2023 om 10:20
Ervaring uit het verleden met overlijden van ouder en kennissen en was voor ons de keuze gauw gemaakt. De begeleiding en aandacht en steun helpt zoveel in de trieste periode na een overlijden. Alles was super geregeld. Onze dank gaat uit naar Jan Willem Stout en team Stout. We kijken er met een goed gevoel op terug en hebben enorm veel steun gehad om alles te regelen. Fam. Hospers
A. Huisman heeft geschreven op 11 maart 2023 om 12:46
Wij waren al bekend met de heer Stout. Ook dit keer weer heel goed begeleid. Aandacht en respect. Wij kijken met een goed gevoel terug op de plechtigheid. Het is gegaan zoals wij dat graag wilden. Dank hiervoor!
Kwaak heeft geschreven op 16 januari 2023 om 12:03
Gedurende de trieste periode hebben wij veel begripvolle en passende steun gekregen van mevrouw Lena Herbers. Alles werd volgens onze wensen uitstekend geregeld. Waarvoor onze dank. Familie Kwaak.
S.K.Mulder heeft geschreven op 6 december 2022 om 16:44
Persoonlijke aandacht en tijd, ervaren personeel,flexibel, een waardig afscheid zoals we dat wensten. Tot in de puntjes verzorgd. COMPLIMENT.
Koops heeft geschreven op 30 november 2022 om 11:43
Wij kennen meneer Stout al heel lang. Vandaar toen mij vader is overleden wisten wij gelijk moet Jan doen. Hij weet als geen ander hoe hij een uitvaart moet regelen . Wij zijn Stout erg dankbaar voor al die jaren goeie zorg en vertrouwen hartelijke dank Fam. Koops
Henk Roffel heeft geschreven op 7 november 2022 om 12:00
De keus voor uitvaartverzorging was snel gemaakt. Ervaringen uit het verleden betr. de uitvaart van ouders, grootouders, andere familieleden en kennissen waren de reden om voor uitvaartverzorging Stout te kiezen. De correcte en meelevende begeleiding van het team, met bijzondere dank aan dhr. Stol, heeft een goed gevoel achtergelaten.
Annemieke Webbink heeft geschreven op 8 augustus 2022 om 12:01
Vorig jaar rond deze tijd heb ik contact met jullie opgenomen omdat een bewoonster van ons verpleeghuis in Hengelo was overleden. Samen met jullie hebben we een mooi afscheid georganiseerd en alles daar omheen. Ik kijk daar met veel warmte op terug. Lieve groet uit Hengelo, Annemieke.
Fam Veninga heeft geschreven op 4 juli 2022 om 12:34
Wij zijn super tevreden over het contact dat wij hebben gehad met het team van Stout uitvaartverzorging. Ze verdienen allemaal een pluim voor het meedenken en organiseren van een super mooi afscheid, waar wij met een warm gevoel aan terug denken.
Rita ten Doornkaat heeft geschreven op 30 juni 2022 om 21:29
Zeer goede, professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het overlijden van mijn moeder. Dhr. J.W. Stout heeft ervoor gezorgd dat het goed verlopen is en ook naar de wensen geluisterd die er waren. Hij heeft ons met een goed gevoel een prachtige afsluiting gegeven. Daarvoor onze dank en een dikke 10+ op de manier zoals alles was geregeld. Duidelijk en met veel liefde voor zijn vak. Rita ten Doornkaat
Piet Ravenhorst en Louky Bogers heeft geschreven op 9 mei 2022 om 12:21
Tijdens de crematies van onze dierbare vrienden Anky en Aart Baan kregen wij alle hulp, warmte en professionaliteit die wij op dat moment hard nodig hadden. Onze dank daarvoor is groot. Wij koesteren dat in ons hart. Piet en Louky

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022