Ons gastenboek

Wilt u uw ervaring met J. Stout Uitvaartverzorging delen met anderen? Laat dan via onderstaand formulier een reactie achter in ons gastenboek.

Verhalen van families en gasten

Bij het versturen van het bericht kunt u aangeven of het bericht anoniem, alleen met voornaam of met uw volledige naam geplaatst mag worden. Uw bericht wordt pas na controle gepubliceerd. Dit om ongewenste en/of ongepaste reacties te voorkomen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Simon Riepma schreef op 30 januari 2024 om 12:03
Door de ervaringen uit het verleden was het voor de familie geen moeilijke keuze om de uitvaart van schoonmoeder Trijn Dun-te Velde te laten regelen door Stout Uitvaartverzorging. Na onze eerste telefoontje zat uitvaartleider Klaas Jan Stol binnen twee uur bij de familie aan tafel voor de eerste bespreking. Zoals we al gewend waren is het hele proces betreffende de organisatie van de uitvaart van het begin tot het eind goed verlopen. De prettige communicatie en samenwerking heeft de familie wederom een gevoel van ‘zo hoort het’ gegeven.
Robert Fleurke schreef op 28 januari 2024 om 12:58
Ik ben zeer tevreden hoe de uitvaart verlopen is. De medewerkers waren professioneel doch betrokken.
Margaret kliphuis schreef op 7 november 2023 om 20:09
Wij zijn ontzettend goed geholpen door mevr Lena Herbers , bij het plotselinge overlijden van mijn zoon , onze broer en oom Herman Wubkes . Ze heeft ons goed geadviseerd en begeleid om het afscheid zo waardig mogelijk te laten verlopen. Onze ideeën samen met die van haar leidden tot een afscheid zoals onze Herman dat had gewenst . Wij zijn meer dan tevreden. Nogmaals dank 😘 Namens Gre Wubkes- Bruins en familie
Harma Rendering schreef op 26 oktober 2023 om 14:00
Een fijn afscheid gehad van onze moeder en oma. De uitvaart was goed geregeld, en we werden goed begeleidt. Alle wensen besproken en uitgevoerd. Het heeft ons een fijn gevoel gegeven om op terug te kijken. Duidelijke communicatie, en fijn contact. Stout uitvaartverzorging wij bedanken jullie voor het verzorgen van de uitvaart volgens onze wensen. Compliment hiervoor.
Familie Hingstman schreef op 29 juni 2023 om 11:17
De periode na het overlijden van onze vrouw en mam is in belangrijke mate dankzij Jan Stout en collega's wat zorgelozer geworden. De begeleiding was persoonlijk en accuraat, er werd om alles gedacht. Wij voelden al snel dat het allemaal goed zou komen. Dat is een ontzettend fijn gevoel. Veel dank. Ook voor de aandachtvolle begeleiding tijdens de laatste zorg (door Bianca). Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.
Familie Lutje schreef op 16 mei 2023 om 19:51
We zijn Jan Willem dankbaar voor een warme en hartelijke begeleiding. We kijken terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Het was een overweldigende week, maar dankzij Jan Willem in goede banen geleid en tot in de puntjes verzorgd.
Mariëtte schreef op 4 mei 2023 om 21:43
De begeleiding van Jan Willem Stout hebben wij als prettig ervaren. Meelevend, meedenkend en flexibel. Ben en Anne-Marie waren ook vakbekwaam. Dank jullie wel. Groeten Mariëtte
Rina Hospers schreef op 13 maart 2023 om 10:20
Ervaring uit het verleden met overlijden van ouder en kennissen en was voor ons de keuze gauw gemaakt. De begeleiding en aandacht en steun helpt zoveel in de trieste periode na een overlijden. Alles was super geregeld. Onze dank gaat uit naar Jan Willem Stout en team Stout. We kijken er met een goed gevoel op terug en hebben enorm veel steun gehad om alles te regelen. Fam. Hospers
A. Huisman schreef op 11 maart 2023 om 12:46
Wij waren al bekend met de heer Stout. Ook dit keer weer heel goed begeleid. Aandacht en respect. Wij kijken met een goed gevoel terug op de plechtigheid. Het is gegaan zoals wij dat graag wilden. Dank hiervoor!
Kwaak schreef op 16 januari 2023 om 12:03
Gedurende de trieste periode hebben wij veel begripvolle en passende steun gekregen van mevrouw Lena Herbers. Alles werd volgens onze wensen uitstekend geregeld. Waarvoor onze dank. Familie Kwaak.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022