Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/stoutuitva/domains/stoutuitvaartverzorging.nl/public_html/wp-content/plugins/better-wp-security/core/core.php on line 1102

Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::count() should either be compatible with Countable::count(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/stoutuitva/domains/stoutuitvaartverzorging.nl/public_html/wp-content/plugins/timber-library/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 213

Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/stoutuitva/domains/stoutuitvaartverzorging.nl/public_html/wp-content/plugins/timber-library/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 221
Verhalen van families en gasten - Stout Uitvaartverzorging

Ons gastenboek

Wilt u uw ervaring met J. Stout Uitvaartverzorging delen met anderen? Laat dan via onderstaand formulier een reactie achter in ons gastenboek.

Verhalen van families en gasten

Bij het versturen van het bericht kunt u aangeven of het bericht anoniem, alleen met voornaam of met uw volledige naam geplaatst mag worden. Uw bericht wordt pas na controle gepubliceerd. Dit om ongewenste en/of ongepaste reacties te voorkomen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
22 berichten.
Familie Lutje schreef op 16 mei 2023 om 19:51
We zijn Jan Willem dankbaar voor een warme en hartelijke begeleiding. We kijken terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Het was een overweldigende week, maar dankzij Jan Willem in goede banen geleid en tot in de puntjes verzorgd.
Mariëtte schreef op 4 mei 2023 om 21:43
De begeleiding van Jan Willem Stout hebben wij als prettig ervaren. Meelevend, meedenkend en flexibel. Ben en Anne-Marie waren ook vakbekwaam. Dank jullie wel. Groeten Mariëtte
Rina Hospers schreef op 13 maart 2023 om 10:20
Ervaring uit het verleden met overlijden van ouder en kennissen en was voor ons de keuze gauw gemaakt. De begeleiding en aandacht en steun helpt zoveel in de trieste periode na een overlijden. Alles was super geregeld. Onze dank gaat uit naar Jan Willem Stout en team Stout. We kijken er met een goed gevoel op terug en hebben enorm veel steun gehad om alles te regelen. Fam. Hospers
A. Huisman schreef op 11 maart 2023 om 12:46
Wij waren al bekend met de heer Stout. Ook dit keer weer heel goed begeleid. Aandacht en respect. Wij kijken met een goed gevoel terug op de plechtigheid. Het is gegaan zoals wij dat graag wilden. Dank hiervoor!
Kwaak schreef op 16 januari 2023 om 12:03
Gedurende de trieste periode hebben wij veel begripvolle en passende steun gekregen van mevrouw Lena Herbers. Alles werd volgens onze wensen uitstekend geregeld. Waarvoor onze dank. Familie Kwaak.
S.K.Mulder schreef op 6 december 2022 om 16:44
Persoonlijke aandacht en tijd, ervaren personeel,flexibel, een waardig afscheid zoals we dat wensten. Tot in de puntjes verzorgd. COMPLIMENT.
Koops schreef op 30 november 2022 om 11:43
Wij kennen meneer Stout al heel lang. Vandaar toen mij vader is overleden wisten wij gelijk moet Jan doen. Hij weet als geen ander hoe hij een uitvaart moet regelen . Wij zijn Stout erg dankbaar voor al die jaren goeie zorg en vertrouwen hartelijke dank Fam. Koops
Henk Roffel schreef op 7 november 2022 om 12:00
De keus voor uitvaartverzorging was snel gemaakt. Ervaringen uit het verleden betr. de uitvaart van ouders, grootouders, andere familieleden en kennissen waren de reden om voor uitvaartverzorging Stout te kiezen. De correcte en meelevende begeleiding van het team, met bijzondere dank aan dhr. Stol, heeft een goed gevoel achtergelaten.
Annemieke Webbink schreef op 8 augustus 2022 om 12:01
Vorig jaar rond deze tijd heb ik contact met jullie opgenomen omdat een bewoonster van ons verpleeghuis in Hengelo was overleden. Samen met jullie hebben we een mooi afscheid georganiseerd en alles daar omheen. Ik kijk daar met veel warmte op terug. Lieve groet uit Hengelo, Annemieke.
Fam Veninga schreef op 4 juli 2022 om 12:34
Wij zijn super tevreden over het contact dat wij hebben gehad met het team van Stout uitvaartverzorging. Ze verdienen allemaal een pluim voor het meedenken en organiseren van een super mooi afscheid, waar wij met een warm gevoel aan terug denken.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022