De Weijs Natuursteen als partner van J. Stout Uitvaartverzorging

Een rustplaats wordt pas compleet met een passende gedenksteen. Maar welke steensoort is het mooist? Of kiest u wellicht voor een ander materiaal? En dan hebben we het nog niet gehad over het opschrift, het lettertype en het gebruik van foto’s. 

Laat u echter niet afschrikken door alle mogelijkheden op het gebied van gedenkstenen. Onze uitgebreide toonzaal, professionele leveranciers en jarenlange ervaring kunnen u helpen de juiste keus te maken. Daarbij zijn we altijd op de hoogte van de regels op de begraafplaats, zodat we u gedegen kunnen adviseren. In de tussentijd zorgen wij met alle liefde voor een tijdelijk naambord, om de periode te overbruggen naar de uitstraling die u wenst.

Heeft u geen uitgebreide wensen voor maatwerk? Geen probleem: we hebben ook een aantal standaard gedenkstenen in onze collectie, die snel geplaatst kunnen worden met naam en opschrift. J. Stout Uitvaartverzorging werkt samen met De Weijs Natuursteen. De Weijs Natuursteen maakt en levert sinds 1922 traditionele en moderne gedenkmonumenten.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022