Crematorium Ommeland en Stad

Het overlijden van een dierbare komt nooit op een goed moment. Toch wilt u, als het zover is, op gepaste wijze kunnen afscheid nemen. Moet u een uitvaart regelen in de omgeving van Stadskanaal? J. Stout Uitvaartverzorging biedt professionele ondersteuning voor het regelen van een persoonlijk, gepast afscheid. U kunt telefonisch contact opnemen via 0599-612482. Wij beantwoorden uw vragen graag.

24-uurs rouwkamers

Crematorium Ommeland en Stad in Eelderwolde beschikt over 24-uurs rouwkamers waar u op elk gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn met een persoonlijke toegangspas. Wij hebben ervaring in het begeleiden van crematies in Crematorium Ommeland en Stad.

Crematorium Ommeland en Stad

We kunnen u van dienst zijn met persoonlijke ondersteuning en zetten de puntjes op de i bij het regelen van de crematie. Door een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de crematie past bij u en uw dierbare. Als ervaren uitvaartverzorgers hebben wij ervaring met deze locatie. Het uitvaartcentrum is een modern pand. U vindt hier alle voorzieningen voor een laatste afscheid volgens uw persoonlijke wensen.

Kosten van een crematie

Wilt u weten wat een crematie in Crematorium Ommeland en Stad in Eelderwolde kost? We voorzien u graag van informatie over de kosten van een crematie. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op via 0599-612482.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022