Begrafenis of crematie in Veendam

Begrafenis of crematie in Veendam

Het overlijden van een dierbare komt nooit op een goed moment. Maar op het moment dat het gebeurt, wilt u op gepaste wijze afscheid kunnen nemen. Moet u een uitvaart regelen in de gemeente Veendam? J. Stout Uitvaartverzorging biedt professionele ondersteuning om een persoonlijk afscheid vorm te geven. U kunt telefonische contact met ons opnemen indien u vragen heeft: 0599-612482.

Uitvaart in Veendam

We hebben jarenlange ervaring met herdenkingen in de gemeente Veendam. J. Stout Uitvaartverzorging biedt persoonlijke ondersteuning en zet de puntjes op de i voor een waardig afscheid. We verzorgen een uitvaart welke past bij de levensstijl van de overledene, de wensen van nabestaanden en het beschikbare budget.

Uitvaartlocaties in Veendam

Er zijn veel mogelijkheden voor uitvaarten in de gemeente Veendam. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ceremonie in een aula, crematorium of begraafplaats. Daarnaast is het mogelijk een uitvaart te houden in kerken in de gemeente Veendam of op bijzondere locaties in de omgeving. U kunt denken aan bijvoorbeeld Uitvaartcentrum Muntendam, Uitvaartcentrum Buitenwoelhof of de Grote Kerk. Indien uw voorkeur uitgaat naar een uitvaart in bijvoorbeeld de buitenlucht, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Door een persoonlijke aanpak leggen we de basis voor een uniek afscheid. Als ervaren uitvaartverzorgers hebben we goede relaties met uitvaartverenigingen, begraafplaatsen en kerken in de gemeente Veendam.

Begrafenis in Veendam

Ieder mens is uniek en daarbij hoort een uniek afscheid. Er zijn vele mogelijkheden. Vaak begint het met de keuze voor een begrafenis of crematie. Op deze pagina vindt u informatie over begrafenissen in de gemeente Veendam. Wenst u meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem gerust contact met ons op.

Begraafplaatsen in Veendam

In de gemeente Veendam zijn meerdere begraafplaatsen:

 • Katholieke begraafplaats, Veendam
 • Gemeentelijke begraafplaats, Wildervank
 • Hervormde begraafplaats, Ommelanderwijk
 • Gemeentelijke begraafplaats Buitenwoelhof, Veendam
 • Hervormde begraafplaats, Veendam
 • IsraĆ«lische begraafplaats, Ommelanderwijk
 • Hervormde begraafplaats, Wildervank

Deze begraafplaatsen hebben hun eigen regels en voorwaarden. Als uitvaartverzorgers zijn wij op de hoogte van deze regelementen. En kunnen we u ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Begrafeniskosten in Veendam

Een begrafenis kost meestal meer dan een crematie in verband met het plaatsen van een gedenksteen en de kosten voor grafrechten. Iedere gemeente hanteert andere kosten. Doe gerust navraag bij ons over de kosten in de gemeente Veendam.

Crematie in Veendam

Kiest u voor een crematie, dan zijn er in de omgeving van de gemeente Veendam een aantal crematoria:

 • Crematorium de Meerdijk, Emmen
 • Crematorium de Boskamp, Assen
 • Crematorium Cereshof, Stadskanaal
 • Crematorium Oost-Groningen, Winschoten
 • Crematorium Stille Weer, Appingedam
 • Crematorium Groningen, Groningen

Crematiekosten in Veendam

De kosten van een crematie zijn sterk afhankelijk van de wensen. Wilt u inzicht krijgen in de kosten van een crematie in de gemeente Veendam? Wij helpen u hier graag mee.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022