Begrafenis of crematie in Sellingen

Begrafenis of crematie in Sellingen

Het overlijden van een dierbare komt nooit op een goed moment. Toch wilt u, als het zover is, op gepaste wijze kunnen afscheid nemen. Moet u een uitvaart regelen in Sellingen? J. Stout Uitvaartverzorging biedt professionele ondersteuning voor het regelen van een persoonlijk, gepast afscheid. U kunt telefonisch contact opnemen via 0599-612482. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Uitvaart in Sellingen

Wij hebben jarenlange ervaring met herdenkingen in Sellingen. We kunnen u van dienst zijn met persoonlijke ondersteuning en zetten de puntjes op de i bij het regelen van de uitvaart. Bij de verzorging van een uitvaart, denken we aan de levensstijl van de overledene, de wensen van nabestaanden en het beschikbare budget.

Uitvaartlocaties in Sellingen

Er zijn een aantal mogelijkheden voor een uitvaart in Sellingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ceremonie in de Hervormde kerk of de Gereformeerde Kerk. In de omgeving van Sellingen is het ook  mogelijk om te kiezen voor een uitvaart vanuit een aula of crematorium. Mocht u voorkeur hebben voor een openlucht uitvaart, dan denken wij hier graag over mee. J. Stout Uitvaartverzorging denkt met u mee over een gepaste invulling van de uitvaart van uw dierbare.

Door een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de uitvaart past bij u en uw dierbare. Als ervaren uitvaartverzorgers hebben wij goede relaties met uitvaartverenigingen, begraafplaatsen en kerken in (de omgeving van) Sellingen.

Begrafenis in Sellingen

Ieder mens is uniek en verdient een gepast, uniek afscheid. Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken en er zijn veel mogelijkheden. Vaak begint het met de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij voorzien u graag van informatie over de verschillende mogelijkheden en staan u bij in het maken van een keuze. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Begraafplaatsen in Sellingen

Er is één gemeentelijke begraafplaats in Sellingen. In de omgeving van Sellingen zijn tevens meerdere begraafplaatsen te vinden in onder andere Bourtange, Sellingerbeetse en Ter Apel. Als uitvaartondernemer zijn wij op de hoogte van alle regelementen en kunnen u ondersteunen bij het maken van een keuze.

Begrafeniskosten in Sellingen

Over het algemeen zijn begrafenissen duurder dan crematies. De reden hiervoor is de plaatsing van een gedenksteen en de kosten voor grafrechten. Iedere gemeente hanteert andere kosten. Wij voorzien u graag van informatie over begrafeniskosten in Sellingen (Gemeente Westerwolde).

Crematie in Sellingen

Indien u voor een crematie kiest, dan heeft u de keuze uit een aantal crematoria in de omgeving van Sellingen:

  • Crematorium de Meerdijk, Emmen
  • Crematorium de Boskamp, Assen
  • Crematorium Cereshof, Stadskanaal
  • Crematorium Oost-Groningen, Winschoten

Mocht u wensen hebben met betrekking tot de invulling van de uitvaart, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Crematiekosten in Sellingen

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de wensen. Wij helpen u graag bij het inzichtelijk maken van de kosten van een crematie in de buurt van Sellingen.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022