Religieuze uitvaart

Bij een uniek leven hoort een gepast afscheid. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Uw levensovertuiging of persoonlijke religie kan als leidraad worden gebruikt voor de uitvaart.

Religieuze uitvaart

Levensovertuiging als leidraad
Uw levensovertuiging kan leidend zijn voor de uitvaart die u voor zich ziet. Met respect voor de persoonlijke religie geven we vorm aan een passend afscheid. Stout Uitvaartverzorging is bekend met alle kerken in de regio. Daardoor kunnen wij helemaal opgaan in een geloofsgemeenschap en ervoor zorgen dat de uitvaart verloopt zoals u wenst.

Vertrouwd met de gebruiken
Bij de meeste kerken zijn we bekend met de gebruiken. En kennen we een kerk niet, dan gaan wij daar van tevoren heen voor een overleg en lezen we ons in. Als uitvaartverzorger hebben we een nauwe samenwerking met de kerken en de voorgangers. We zorgen dat alles goed is geregeld en duidelijk is, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij informeren u voorafgaand zoveel mogelijk over hoe de uitvaart moet verlopen. Daarmee zorgen we ervoor dat het afscheid gaat zoals gewenst en dat u en uw familie rust ervaart. Onze manier van communicatie is goed en helder, zowel met de families als met de kerken.

Bij een religieuze uitvaart kies je voor Stout
Het verzorgen van een religieus afscheid past heel goed in onze werkwijze. We tonen interesse in de geloofsovertuiging en helpen daarmee bij het creëren van een passend afscheid. Niks is onmogelijk. Kiest u voor Stout, dan kiest u voor een heel team dat zich dag en nacht inzet voor een religieuze uitvaart naar wens.  

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022