Ons gastenboek

Wilt u uw ervaring met J. Stout Uitvaartverzorging delen met anderen? Laat dan via onderstaand formulier een reactie achter in ons gastenboek.

Verhalen van families en gasten

Bij het versturen van het bericht kunt u aangeven of het bericht anoniem, alleen met voornaam of met uw volledige naam geplaatst mag worden. Uw bericht wordt pas na controle gepubliceerd. Dit om ongewenste en/of ongepaste reacties te voorkomen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
S.K.Mulder schreef op 6 december 2022 om 16:44
Persoonlijke aandacht en tijd, ervaren personeel,flexibel, een waardig afscheid zoals we dat wensten. Tot in de puntjes verzorgd. COMPLIMENT.
Koops schreef op 30 november 2022 om 11:43
Wij kennen meneer Stout al heel lang. Vandaar toen mij vader is overleden wisten wij gelijk moet Jan doen. Hij weet als geen ander hoe hij een uitvaart moet regelen . Wij zijn Stout erg dankbaar voor al die jaren goeie zorg en vertrouwen hartelijke dank Fam. Koops
Henk Roffel schreef op 7 november 2022 om 12:00
De keus voor uitvaartverzorging was snel gemaakt. Ervaringen uit het verleden betr. de uitvaart van ouders, grootouders, andere familieleden en kennissen waren de reden om voor uitvaartverzorging Stout te kiezen. De correcte en meelevende begeleiding van het team, met bijzondere dank aan dhr. Stol, heeft een goed gevoel achtergelaten.
Annemieke Webbink schreef op 8 augustus 2022 om 12:01
Vorig jaar rond deze tijd heb ik contact met jullie opgenomen omdat een bewoonster van ons verpleeghuis in Hengelo was overleden. Samen met jullie hebben we een mooi afscheid georganiseerd en alles daar omheen. Ik kijk daar met veel warmte op terug. Lieve groet uit Hengelo, Annemieke.
Fam Veninga schreef op 4 juli 2022 om 12:34
Wij zijn super tevreden over het contact dat wij hebben gehad met het team van Stout uitvaartverzorging. Ze verdienen allemaal een pluim voor het meedenken en organiseren van een super mooi afscheid, waar wij met een warm gevoel aan terug denken.
Rita ten Doornkaat schreef op 30 juni 2022 om 21:29
Zeer goede, professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het overlijden van mijn moeder. Dhr. J.W. Stout heeft ervoor gezorgd dat het goed verlopen is en ook naar de wensen geluisterd die er waren. Hij heeft ons met een goed gevoel een prachtige afsluiting gegeven. Daarvoor onze dank en een dikke 10+ op de manier zoals alles was geregeld. Duidelijk en met veel liefde voor zijn vak. Rita ten Doornkaat
Piet Ravenhorst en Louky Bogers schreef op 9 mei 2022 om 12:21
Tijdens de crematies van onze dierbare vrienden Anky en Aart Baan kregen wij alle hulp, warmte en professionaliteit die wij op dat moment hard nodig hadden. Onze dank daarvoor is groot. Wij koesteren dat in ons hart. Piet en Louky
Alie Dun-Wijbrands schreef op 21 maart 2022 om 15:50
De zowel persoonlijke als professionele begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart van mijn man en onze vader hebben wij heel fijn gevonden. De heer Jan Stout en het team is ons optimaal tot steun geweest. Wij kijken er met veel waardering en dankbaarheid op terug.
Jan Oosterman schreef op 10 maart 2022 om 18:37
Geweldig zoals wij werden ondersteund door Jan Stout en zijn collega's na het overlijden van onze moeder Biny. Hij vertaalde al onze wensen en dacht volledig mee. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart en daarna werden wij geloodst en konden vertrouwen op zijn overzicht en ervaring. Praktische zorgen werden ons uit handen genomen. Niets was teveel gevraagd. Op het laatst werd er nog even een livestream geregeld. Het zakelijke deel was transparant en overzichtelijk. Jan en collega's, ontzettend bedankt voor jullie fantastische ondersteuning.
Betsy Plieger schreef op 23 februari 2022 om 20:45
Alleen maar lovende woorden voor Jan-Willem. Zo liefdevol, respectvol en behulpzaam. En wat een geduld! Ik kan het iedereen aanraden om voor Stout te kiezen. Een fantastisch team.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022