Ons gastenboek

Wilt u uw ervaring met J. Stout Uitvaartverzorging delen met anderen? Laat dan via onderstaand formulier een reactie achter in ons gastenboek.

Verhalen van families en gasten

Bij het versturen van het bericht kunt u aangeven of het bericht anoniem, alleen met voornaam of met uw volledige naam geplaatst mag worden. Uw bericht wordt pas na controle gepubliceerd. Dit om ongewenste en/of ongepaste reacties te voorkomen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
22 berichten.
Rita ten Doornkaat heeft geschreven op 30 juni 2022 om 21:29
Zeer goede, professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het overlijden van mijn moeder. Dhr. J.W. Stout heeft ervoor gezorgd dat het goed verlopen is en ook naar de wensen geluisterd die er waren. Hij heeft ons met een goed gevoel een prachtige afsluiting gegeven. Daarvoor onze dank en een dikke 10+ op de manier zoals alles was geregeld. Duidelijk en met veel liefde voor zijn vak. Rita ten Doornkaat
Piet Ravenhorst en Louky Bogers heeft geschreven op 9 mei 2022 om 12:21
Tijdens de crematies van onze dierbare vrienden Anky en Aart Baan kregen wij alle hulp, warmte en professionaliteit die wij op dat moment hard nodig hadden. Onze dank daarvoor is groot. Wij koesteren dat in ons hart. Piet en Louky
Alie Dun-Wijbrands heeft geschreven op 21 maart 2022 om 15:50
De zowel persoonlijke als professionele begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart van mijn man en onze vader hebben wij heel fijn gevonden. De heer Jan Stout en het team is ons optimaal tot steun geweest. Wij kijken er met veel waardering en dankbaarheid op terug.
Jan Oosterman heeft geschreven op 10 maart 2022 om 18:37
Geweldig zoals wij werden ondersteund door Jan Stout en zijn collega's na het overlijden van onze moeder Biny. Hij vertaalde al onze wensen en dacht volledig mee. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart en daarna werden wij geloodst en konden vertrouwen op zijn overzicht en ervaring. Praktische zorgen werden ons uit handen genomen. Niets was teveel gevraagd. Op het laatst werd er nog even een livestream geregeld. Het zakelijke deel was transparant en overzichtelijk. Jan en collega's, ontzettend bedankt voor jullie fantastische ondersteuning.
Betsy Plieger heeft geschreven op 23 februari 2022 om 20:45
Alleen maar lovende woorden voor Jan-Willem. Zo liefdevol, respectvol en behulpzaam. En wat een geduld! Ik kan het iedereen aanraden om voor Stout te kiezen. Een fantastisch team.
Addie Wiersma heeft geschreven op 10 februari 2022 om 10:04
Als je terecht bent gekomen in één van de donkerste dagen van je leven, door het verlies van je partner, kun je wel wat hulp gebruiken. Als er dan een uitvaartverzorger is die je alles uit handen neemt en je ondersteunt in deze dagen is dat heel fijn. Meer dan dat. Ik heb ervaren dat Jan Stout en de medewerkers mij meer dan alleen praktische zorg uit handen hebben genomen. Zij gaven zeer goede adviezen, ook waar soms gevoelige punten aan de orde kwamen. Na de uitvaart heb ik van alle mensen om mij heen ook meer dan lof gekregen over de prachtige en stijlvolle uitvaart. Maar ook bekommerde de heer Jan Stout zich ook nog over de nazorg. Heel veel dank voor deze fantastische ondersteuning.
Henk van Dijken heeft geschreven op 5 februari 2022 om 14:27
En alweer zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart. Eerst al een aantal jaren geleden bij mijn vader en nu dus ook bij mijn moeder. Een gepaste en een respectvolle uitvaartverzorging.
Aly Bossema-Nijhof heeft geschreven op 8 januari 2022 om 16:48
Zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn vader, de heer G. Nijhof. Ondanks de covidmaatregelen is het toch een afscheid geworden, waaraan we met dankbaarheid terugdenken
Gerda de Jong-van de Brink heeft geschreven op 7 januari 2022 om 10:01
Ik ben uiterst tevreden zo liefdevol zal het zeker aan iedereen vertellen
Gretha de Jonge-Meijer heeft geschreven op 9 december 2021 om 10:48
Een hele dikke 10 voor J. Stout Uitvaartverzorging Een gepast afscheid in vertrouwde handen. Dit hebben wij 21 jaar geleden al mogen ervaren en ook nu weer. Vanaf de respectvolle en liefdevolle manier waarop de overledene wordt verzorgd tot aan het meedenken en het uitvoeren van een passend en waardig afscheid. Het kan niet beter. Wij kunnen er met een heel goed gevoel op terug kijken en willen J. Stout Uitvaartverzorging bedanken voor alle goede zorgen.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022