Ons gastenboek

Wilt u uw ervaring met J. Stout Uitvaartverzorging delen met anderen? Laat dan via onderstaand formulier een reactie achter in ons gastenboek.

Verhalen van families en gasten

Bij het versturen van het bericht kunt u aangeven of het bericht anoniem, alleen met voornaam of met uw volledige naam geplaatst mag worden. Uw bericht wordt pas na controle gepubliceerd. Dit om ongewenste en/of ongepaste reacties te voorkomen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
18 berichten.
Betsy Plieger heeft geschreven op 23 februari 2022 om 20:45
Alleen maar lovende woorden voor Jan-Willem. Zo liefdevol, respectvol en behulpzaam. En wat een geduld! Ik kan het iedereen aanraden om voor Stout te kiezen. Een fantastisch team.
Addie Wiersma heeft geschreven op 10 februari 2022 om 10:04
Als je terecht bent gekomen in één van de donkerste dagen van je leven, door het verlies van je partner, kun je wel wat hulp gebruiken. Als er dan een uitvaartverzorger is die je alles uit handen neemt en je ondersteunt in deze dagen is dat heel fijn. Meer dan dat. Ik heb ervaren dat Jan Stout en de medewerkers mij meer dan alleen praktische zorg uit handen hebben genomen. Zij gaven zeer goede adviezen, ook waar soms gevoelige punten aan de orde kwamen. Na de uitvaart heb ik van alle mensen om mij heen ook meer dan lof gekregen over de prachtige en stijlvolle uitvaart. Maar ook bekommerde de heer Jan Stout zich ook nog over de nazorg. Heel veel dank voor deze fantastische ondersteuning.
Henk van Dijken heeft geschreven op 5 februari 2022 om 14:27
En alweer zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart. Eerst al een aantal jaren geleden bij mijn vader en nu dus ook bij mijn moeder. Een gepaste en een respectvolle uitvaartverzorging.
Aly Bossema-Nijhof heeft geschreven op 8 januari 2022 om 16:48
Zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn vader, de heer G. Nijhof. Ondanks de covidmaatregelen is het toch een afscheid geworden, waaraan we met dankbaarheid terugdenken
Gerda de Jong-van de Brink heeft geschreven op 7 januari 2022 om 10:01
Ik ben uiterst tevreden zo liefdevol zal het zeker aan iedereen vertellen
Gretha de Jonge-Meijer heeft geschreven op 9 december 2021 om 10:48
Een hele dikke 10 voor J. Stout Uitvaartverzorging Een gepast afscheid in vertrouwde handen. Dit hebben wij 21 jaar geleden al mogen ervaren en ook nu weer. Vanaf de respectvolle en liefdevolle manier waarop de overledene wordt verzorgd tot aan het meedenken en het uitvoeren van een passend en waardig afscheid. Het kan niet beter. Wij kunnen er met een heel goed gevoel op terug kijken en willen J. Stout Uitvaartverzorging bedanken voor alle goede zorgen.
Mina Beekman heeft geschreven op 12 november 2021 om 14:49
Niks dan tevredenheid. Er is alle geduld , alle tijd , alle begrip geboden door J. Stout. Ook het vragen/zoeken van uitvaart begeleiding , helemaal geweldig . Een eigentijdse begeleiding, liefdevol en betrokken. Als ik kon zou ik iedereen deze uitvaart verzorging en begeleiding aan bevelen.
Annemiek Koops-Reintsema heeft geschreven op 8 augustus 2021 om 20:08
Wij zijn onwijs tevreden over de service die J.Stout uitvaartverzorging ons heeft geboden. De tijd en energie die ze voor je hebben is super. Er wordt geluisterd en tot in detail meegedacht. Niks is te veel gevraagd en alles met volle respect voor de familie en de overledene. Dank voor deze goede zorgen.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022