Uw team

Jan Stout

In de rol van directeur en mede-eigenaar, heb ik al sinds 1978 een passie voor de wensen van nabestaanden. In al die jaren heeft mijn luisterend oor me geholpen steeds een passend afscheid te creëren, wat ik nog steeds met veel gedrevenheid uitvoer. Buiten het bedrijf geniet ik graag van de natuur, voornamelijk op Texel.

Ella Stout-Keizer

Samen met mijn man zijn we in 1978 het bedrijf gestart. Dan gaat de dagelijkse zorg voor het bedrijf mij vanzelfsprekend aan het hart. Vandaar dat ik mij als gastvrouw bezighoud met telefonische meldingen, het aansturen van het team, klantcontacten en een gedeelte van de administratie. 

Jan-Willem Stout

Het samenstellen van een persoonlijke en unieke uitvaart die recht doet aan het leven en sterven van een dierbare; dat is mijn drijfveer. Als uitvaartleider zie ik dagelijks dat de manier van afscheid nemen essentieel is voor nabestaanden om verder te kunnen. Ik vind het mooi om hier een rol in te spelen. Het klinkt misschien raar, maar ik heb het mooiste werk ter wereld!

Erna Woering

Statieritten en overledenenverzorging zijn mijn voornaamste taken. Hiernaast ben ik algemeen medewerkster binnen J. Stout Uitvaartverzorging. Het mooiste aan mijn functie vind ik het opbaren van de overledene; zo natuurlijk mogelijk, liefst in samenspraak en/of samenwerking met de nabestaanden. Om ze op die manier tot steun te zijn, is ontzettend fijn.

Janna Wessels

Overledenen verzorgen en rijden naar hun laatste rustplaats; het is uitdagend werk, maar tegelijk een functie waar je veel voldoening en waardering voor terugkrijgt. De verbondenheid met nabestaanden is een relatie die je in ander werk niet zo snel zult vinden. Het is erg bijzonder om mensen weer toonbaar te maken en te zorgen voor een uniek en persoonlijk afscheid.

Willem Reinders

Het mooie aan de functie van uitvaartleider vind ik dat je op een zeer kwetsbaar moment iets kan en mag betekenen voor de nabestaanden. De dankbaarheid die je terugkrijgt geeft mij de energie voor dit bijzondere en mooie vak. Zeker bij een kleine organisatie, waar de nabestaanden nog echt centraal staan, is daar echt de ruimte voor.

Klaas Jan Stol

In een moeilijke periode van verlies, kunnen we zorgen uit handen nemen. Deze ontzorging als uitvaartleider vind ik een van de meest dankbare werkzaamheden tot nu toe in mijn leven. Het begeleiden van een afscheid op de manier zoals de overledene het gewild zou hebben; ik zie het als mijn rol om hier betrouwbare en betrokken ondersteuning te bieden.

Bianca Lukens

Op het moment van een begrafenis of crematie tref je mensen op hun meest kwetsbare moment. Dat je ze in deze periode verder kunt helpen geeft veel voldoening. Zeker wanneer je merkt dat nabestaanden tevreden zijn over de opbaring, geeft dat een bijzonder gevoel. Naast mijn werk besteed ik tijd aan fotografie, de natuur en mijn gezin.

Janneke Huiting

Ik ben chauffeur en overledenenverzorger bij J. Stout Uitvaartverzorging. Het is erg bijzonder om klaar te mogen staan voor nabestaanden en samen met hen zorg te dragen voor de laatste verzorging. Mijn rol ligt in het luisteren en ondersteuning bieden om te zorgen dat het afscheid tot tevredenheid van de naasten verloopt.

Gerard Ruward

Als chauffeur, overledenenverzorger en medewerker van het bedrijfsbureau vind ik het waardevol om iets te kunnen betekenen voor de overledene en de nabestaanden. Dat gaat van een passende rouwkaart, tot het rijden bij zijn of haar laatste reis als bestuurder. Zeker als de familie hierbij nauw betrokken wil zijn, begeleid ik hen graag.

Lennard

Ook al is het vaak hard werken om de puntjes op de i te krijgen, de waardering die je van nabestaanden krijgt geeft veel voldoening! Dat maakt het beroep zo waardevol. Buiten mijn werk heb ik veel interesse in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en stap ik graag op de racefiets.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2018