Uitvaartvereniging ’t Olde Compas Barger Compascuum

Uitvaartvereniging ’t Olde Compas Barger Compascuum

Aula
De Stikker 1 7884 PW Barger-Compascuum
06- 30421134
www.oldecompas.nl

Lokale begeleiding voor elke uitvaart

Uitvaartvereniging ’t Olde Compas is voor haar leden lokaal georganiseerd. Dan is het fijn dat de uitvaart ook door een lokale begeleider verzorgd wordt. Uitvaartvereniging Stout heeft een overeenkomst met de vereniging, met als voordeel dat leden lagere kosten betalen voor een uitvaart.

Stout Uitvaartverzorging heeft als doel elke uitvaart persoonlijk en uniek te maken, volgens de wensen van de overledene en nabestaanden. Ze werken samen met uitvaartcentra, crematoria en andere partners in de regio Stadskanaal, Gieten, Vlagtwedde, Pekela en Borger-Odoorn. Kinderen tot 18 jaar, van betalende leden, zijn gratis meeverzekerd.

Waarom Stout Uitvaartverzorging?

Als lid van Uitvaartvereniging ’t Olde Compas krijg je een compleet pakket voor jouw uitvaart. Daarin zitten alle diensten die door Stout Uitvaartverzorging geregeld kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de laatste verzorging van de overledene, het vervoer naar de plaats waar de opbaring plaats zal vinden, een kist, financiële tegemoetkoming bij een thuisopbaring, een rouwauto naar de begraafplaats of het crematorium en meer.

Voordelen lidmaatschap

  • Lagere kosten voor leden door prijsafspraken met de vereniging.
  • Korte lijnen voor communicatie tussen alle partijen.
  • Een persoonlijke uitvaart, volgens elke mogelijke wens.
  • Opbaring is mogelijk de aula van Uitvaartvereniging ’t Olde Compas.

Neem contact op

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022