Uitvaartvereniging Stadskanaal

Uitvaartvereniging Stadskanaal

Uitvaartcentrum Stadskanaal
H.J. Kniggekade 124 Stadskanaal
0599-610364/0599-201431
www.uitvaartverenigingstadskanaal.nl

Compleet verzorgde uitvaart

Een afscheid passend bij de persoon die is heengegaan. Dat kun je verwachten als lid van Uitvaartvereniging Stadskanaal. Door het partnerschap met Stout Uitvaartverzorging wordt een uitvaart tot in de puntjes geregeld.

Het is fijn om te weten dat de uitvaartbegeleider de regio kent. Stout Uitvaartverzorging werkt samen met verschillende partijen in de regio, van uitvaartcentra tot crematoria. Als lid van Uitvaartvereniging Stadskanaal is het mogelijk om gebruik te maken van het eigen uitvaartcentrum. Samen zorgen we voor een complete en persoonlijke uitvaart.

Wat kun je verwachten?

De kosten voor een uitvaart zijn voor leden van de uitvaartvereniging lager dan voor niet-leden. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd, als ze zijn aangemeld en hun ouders lid zijn van Uitvaartvereniging Stadskanaal. Bij een lidmaatschap wordt een compleet pakket voor de uitvaart geregeld. Daarin zitten onder andere de laatste verzorging, het vervoer naar de plaats van opbaring, een kist en het vervoer naar een begraafplaats of crematorium.

Voordelen lidmaatschap

  • Aanzienlijk lagere kosten voor leden.
  • Korte lijnen voor communicatie tussen alle partijen.
  • Een persoonlijke uitvaart, volgens elke mogelijke wens.
  • Opbaring en uitvaart mogelijk vanuit Uitvaartcentrum Stadskanaal.

Neem contact op

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022