Uitvaartvereniging Gieterveen en Nieuwediep

Uitvaartvereniging Gieterveen en Nieuwediep

Secretariaat
Veenakkers 64 9511 TA Gieterveen
0599 – 648 205
www.uitvaartvereniginggieterveennieuwediep.nl

Persoonlijk uitvaart, in de buurt

Door de samenwerking tussen Uitvaartvereniging Gieterveen en Nieuwediep en Stout Uitvaartverzorging, maken leden van de vereniging gebruik van verschillende voordelen. De uitvaartbegeleider heeft als doel een persoonlijke uitvaart te verzorgen, volgens de wensen van de nabestaanden en de overledene.

Stout Uitvaartverzorging is een bekend gezicht in de regio. Ze werken samen met crematoria, uitvaartcentra en andere partners in de omgeving van Pekela, Vlagtwedde, Gieten, Stadskanaal en Borger-Odoorn. Voor leden van Uitvaartvereniging Gieterveen en Nieuwediep zijn de totale kosten voor een uitvaart aanzienlijk lager dan voor niet-leden.

Een compleet pakket

Leden van de vereniging ontvangen een compleet pakket voor de uitvaart. In overleg met de nabestaanden, wordt alles volgens wens geregeld door Stout Uitvaartverzorging. De diensten in het pakket zijn o.a. een verenigingskist, een rouwauto naar de plaats van opbaring en begraafplaats of crematorium, laatste verzorging en meer. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd, als ze zijn ingeschreven.

Voordelen lidmaatschap

  • Aanzienlijk lagere kosten voor leden.
  • Korte lijnen voor communicatie tussen alle partijen.
  • Een persoonlijke uitvaart, volgens elke mogelijke wens.

Neem contact op

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022