Uitvaartvereniging 2e Exloërmond e.o.

Uitvaartvereniging 2e Exloërmond e.o.

Aula
Middenlaan 120 9571 CH 2e Exloërmond
06-21831002
www.uitvaartverenigingtweedeexloermondeo.nl

Volledig verzorgde uitvaart

Stout Uitvaartverzorging heeft als belangrijkste doel het verzorgen van een uitvaart die persoonlijk is en echt aansluit bij de wensen van de overledene en nabestaanden. Leden van Uitvaartvereniging 2e Exloërmond e.o. maken gebruik van gereduceerde tarieven voor hun uitvaart, als ze kiezen voor de diensten van Stout Uitvaartverzorging.

Als uitvaartbegeleider zijn zij bekend in de regio en werken ze samen met partners, crematoria en uitvaartcentra in de omgeving van Borger-Odoorn, Stadskanaal, Vlagtwedde, Gieten en Pekela. Indien gewenst is de opbaring mogelijk in de aula met opbaarruimte van Uitvaartvereniging 2e Exloërmond e.o.

Compleet pakket voor de uitvaart

Leden van Uitvaartvereniging 2e Exloërmond e.o. maken bij Stout Uitvaartverzorging gebruik van een compleet pakket. De volgende diensten zijn daarin inbegrepen: laatste verzorging, een kist, tegemoetkoming in de kosten voor opbaring, een rouwauto, vervoer naar de plaats van opbaring en het vervoer naar de begraafplaats of het crematorium op de dag van de uitvaart.

Voordelen lidmaatschap

  • Lagere kosten voor leden door prijsafspraken met de vereniging.
  • Korte lijnen voor communicatie tussen alle partijen.
  • Een persoonlijke uitvaart, volgens elke mogelijke wens.
  • Opbaring mogelijk in de aula met opbaarruimte van Uitvaartvereniging 2e Exloërmond e.o.

Neem contact op

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022