Memori – de online herinneringsplaats

Memori maakt het mogelijk om een liefdevolle herinneringsplaats te creëren. Een speciale online pagina voor het gedenken van uw dierbare. Waarop informatie, zoals de rouwkaart, maar ook advertenties en foto’s mogen worden geplaatst.

Delen
Aan familieleden, vrienden én bekenden kunt u de locatie van deze pagina middels een link delen. Zo wordt deze vaak ook in de rouwkaart genoemd. Hierdoor kan een ieder persoonlijke (condoleance)berichten delen op de pagina, zowel openbaar als privé. Ook foto’s plaatsen is een optie. Het kan bijzonder waardevol zijn om te weten wat iemand voor anderen betekende of met hen heeft meegemaakt.

Lieve woorden of fijne herinneringen bieden zoveel troost. En het online aansteken van een kaarsje bovenaan de pagina ook! Gevoelsmatig zorgt deze vorm van medeleven voor heel veel warmte en steun.   

Herinneringsalbum
En wilt u de herinneringen graag letterlijk in handen hebben? Dan is het downloaden van de informatie van de Memori pagina ook mogelijk. U heeft dan één bestand, dat u kunt laten drukken. Zo heeft u een tastbaar herinneringsalbum.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022