Lokaal, van begin tot eind

Als uitvaartverzorger hebben we kennis van de regio en lokale gebruiken. Een persoonlijk en uniek afscheid ontstaat altijd in samenspraak met de nabestaanden. In veel gevallen werken we daarvoor samen met lokale uitvaartverenigingen, die ook lokaal georiënteerd zijn en kennis hebben van de regio.

Uitvaartverenigingen
Door samen te werken met uitvaartverenigingen hebben we niet alleen beschikking tot specifieke kennis over de regio, in veel gevallen is de overledene ook een bekende. Naast het bespreken van de wensen met nabestaanden, gaan we ook met de vereniging in gesprek. Zo zorgen we met elkaar voor een passend en persoonlijk afscheid. Daar komt bij dat verschillende verenigingen ook beschikken over een eigen rouw- of uitvaartcentrum.

Onderdeel van de regio
J. Stout Uitvaartverzorging heeft daarnaast ook contact met andere partners zoals uitvaartlocaties, traditionele begraafplaatsen en natuurbegraafplaatsen. Vaak werken we samen met een vast team van dragers. Allemaal mensen uit de regio, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Zo zijn zij gespecialiseerd in een traditionele draagwijze, waarbij de kist op de schouders gedragen wordt. Door samen te werken met al deze verschillende partijen kennen we niet alleen de regio en haar gebruiken, we zijn er ook deel van. Wil je meer weten over onze werkwijze of de samenwerking met lokale verenigingen? We vertellen er graag meer over. Neem gerust contact op.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022