Groene uitvaart

Bij een uniek leven hoort een gepast afscheid. De mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt kiezen voor een groene uitvaart bij een speciale natuurbegraafplaats.

Groene uitvaart

Natuurbegraafplaatsen

Voor natuurliefhebbers bestaan er speciale natuurbegraafplaatsen. Er zijn een aantal officiële natuurbegraafplaatsen in Nederland en begraafplaatsen die voor een deel aan de voorwaarden van een natuurbegraafplaats voldoen. Bij ons in de buurt is er de prachtige natuurbegraafplaats Hillig Meer en het weidse Reiderwolde. Kijk voor meer informatie op www.natuurbegraafplaatshilligmeer.nl en www.natuurbegraafplaatsreiderwolde.nl

Meer over Hillig Meer

Hillig Meer is een bijzonder oude begraafplaats. Met zeven oude grafheuvels van 3.000 jaar voor Christus kent het een eeuwenoude traditie van rituelen en begraven. Iedereen is welkom en er is alle ruimte voor uw persoonlijke invulling van het laatste afscheid, zolang respect voor de natuur maar voorop staat. Als nabestaande heeft u alle vrijheid om uw dierbare te gedenken op momenten en manieren die u wilt. Bijvoorbeeld door een wandeling te maken op een mooie lentedag of bij het graf in stilte samen te zijn en de troostende kracht van natuur te ervaren.

© J. Stout Uitvaartverzorging 2022