Jubileumjaar voor Stout Uitvaartverzorging!

In 2018 bestaat J. Stout Uitvaartverzorging 40 jaar. Deze mijlpaal viert het familiebedrijf met een nieuwe huisstijl en een bijzondere campagne. Komend jaar krijgen we de vertrouwde firma uit Stadskanaal van een andere kant te zien. 

U heeft J. Stout Uitvaartverzorging de afgelopen jaren leren kennen als een vertrouwde partner in de uitvaartzorg. Benaderbaar, gericht op maatwerk en altijd smaakvol. Vertrouwde kwaliteit, met het oog op de toekomst. Deze combinatie vormt de basis van haar nieuwe huisstijl, waar het traditionele vallende herfstblad is vervangen door een zomers pluisje in een paardenbloem. Eenzelfde symbool van loslaten, maar in een nieuwe tijd. 

In veertig jaar is er namelijk veel veranderd. In het bedrijf, maar ook in de uitvaartbranche. Wat ooit begon als een kistenmakerij, is in de jaren uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf dat complete uitvaartverzorging op zich neemt. Tegelijk is er veel hetzelfde gebleven: persoonlijke aandacht en respect voor ieders wensen vormen nog steeds de basis van iedere samenwerking. 

Behalve dat J. Stout Uitvaartverzorging de huisstijl in een nieuw jasje steekt, krijgen we gedurende het jubileumjaar een persoonlijke inkijk in de wereld van de uitvaartverzorging. Want als uitvaartverzorger moet je vierentwintig uur per dag paraat staan: je kunt elk moment worden opgeroepen. Wie zijn de mensen die zorgen voor de opvang van nabestaanden, de verzorgde rouwauto en een gedenkwaardige dienst? De komende maanden stelt het familiebedrijf ons voor aan de mensen achter een passend afscheid. 

© J. Stout Uitvaartverzorging 2020