Home
Wist u dat

Wat moet u doen na het overlijden?

Krijgt u te maken met een sterfgeval, onderneem dan de volgende acties:

  • Bel eerst uw huisarts
  • Bel vervolgens Stout Uitvaartverzorging
  • Leg belangrijke documenten klaar
  • Als u bij een kerk bent aangesloten, stel deze dan op de hoogte

keurmerk uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Winschoten

Voor uitvaartverzorging Winschoten kunt u terecht bij Stout Uitvaartverzorging. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en gebeurt vaak toch nog onverwachts. Ondanks de aanwezige emoties moeten er vele belangrijke zaken geregeld worden. Wij bieden op een persoonlijke en zorgvuldige manier ondersteuning bij alle belangrijke beslissingen voor de nabestaanden.

Betrokken uitvaartverzorging Winschoten voor goede ondersteuning

Van begin tot eind kunnen wij u ondersteuning bieden bij de keuzes voor de te organiseren uitvaart. Stout Uitvaartverzorging in Winschoten helpt u op goede en persoonlijke wijze met alle beslissingen en neemt daarbij zoveel mogelijk regelwerk voor u uit handen. Dit doen we op de manier zoals u dat wenst. Wij geven informatie en eerlijk advies bij de keuzes voor de rouwkaart, rouwadvertentie, kist, bloemen, vervoer en alle andere voorkomende zaken. De juiste keuzes zijn heel belangrijk om een afscheid te realiseren die bij de overledene past en hiervoor creëren we waar dat kan rust en ruimte. Ook na het afscheid staan we met betrokkenheid voor u klaar.

Stout Uitvaartverzorging Winschoten voor een persoonlijk afscheid

De kracht van onze werkwijze bij uitvaartverzorging Winschoten zit in de persoonlijke benadering en ervaring. Wij verzorgen uitvaarten sinds 1978 in Winschoten en omgeving. Juist door onze ervaring hebben wij veel gevoel ontwikkeld voor alle voorkomende wensen waardoor een persoonlijk en waardig afscheid zal ontstaan. U kunt ons voor uitvaartverzorging Winschoten alles vertellen en vragen en hierbij staan we 24 uur per dag voor u klaar. Op een persoonlijke en betrokken manier begeleiden we bij uitvaartverzorging Winschoten bij de keuzes voor een persoonlijk afscheid.