Home
Wist u dat

Wat moet u doen na het overlijden?

Krijgt u te maken met een sterfgeval, onderneem dan de volgende acties:

  • Bel eerst uw huisarts
  • Bel vervolgens Stout Uitvaartverzorging
  • Leg belangrijke documenten klaar
  • Als u bij een kerk bent aangesloten, stel deze dan op de hoogte

keurmerk uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Stadskanaal

Voor uitvaartverzorging Stadskanaal kunt u terecht bij Stout Uitvaartverzorging. Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In een korte tijd moet er veel geregeld en besloten worden door de achtergebleven nabestaanden. Stout Uitvaartverzorging is Stadskanaal biedt persoonlijke begeleiding bij alle beslissingen waar de nabestaanden mee te maken krijgen. Met grote betrokkenheid bieden we ondersteuning en denken we mee voor het organiseren van een mooi en passend afscheid.

Betrokken begeleiding bij uitvaartverzorging Stadskanaal

Wij bieden bij uitvaartverzorging Stadskanaal ondersteuning bij alle zaken die bij een uitvaart belangrijk zijn. Dit doen we op de manier zoals u dat wenst. We geven u informatie en op basis van de ideeën en wensen ontstaat er een uitvaart met een persoonlijk karakter. We bieden op een zorgvuldige manier begeleiding bij de keuzes voor de rouwkaart, bloemen, kist, urn of grafmonument, locatie en alle andere voorkomende zaken en nemen daarbij zoveel mogelijk geregel voor u uit handen.

Stout Uitvaartverzorging Stadskanaal voor een passend afscheid

Sinds 1978 ervaren in uitvaartverzorging Stadskanaal kunnen wij goed adviseren bij alle keuzes die gemaakt moeten worden. De kracht van onze werkwijze zit hem in de persoonlijke benadering en ervaring. U kunt ons alles vertellen, vragen en daarbij staan we 24 uur per dag voor u klaar. Voor een passend afscheid met een persoonlijk karakter bent u bij ons op de goede plek. Op een persoonlijke en betrokken manier bieden we bij uitvaartverzorging Stadskanaal begeleiding voor een afscheid dat leidt tot mooie herinneringen.