Home
Wist u dat

Wat moet u doen na het overlijden?

Krijgt u te maken met een sterfgeval, onderneem dan de volgende acties:

  • Bel eerst uw huisarts
  • Bel vervolgens Stout Uitvaartverzorging
  • Leg belangrijke documenten klaar
  • Als u bij een kerk bent aangesloten, stel deze dan op de hoogte

keurmerk uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Groningen

Voor persoonlijke uitvaartverzorging Groningen kunt u terecht bij Stout Uitvaartverzorging. Wij bieden op een persoonlijke en betrokken manier begeleiding bij het organiseren van een passend afscheid. Het overlijden van een dierbare gebeurt vaak toch nog onverwacht. Een emotionele gebeurtenis, waarbij er veel af komt op de nabestaanden. In een korte tijd moet er veel geregeld worden en vele belangrijke beslissingen moeten hierbij worden gemaakt. Stout Uitvaartverzorging in Groningen biedt u hierbij graag ondersteuning.

Voor uitvaartverzorging Groningen zijn wij u graag van dienst

Voor een passend afscheid met een persoonlijk karakter zijn de juiste keuzes belangrijk. Op een zorgvuldige en persoonlijke manier bieden wij ondersteuning bij het maken van de keuzes voor een begrafenis of crematie. We denken met u mee met de keuzes voor locatie, bloemen, rouwadvertentie, muziek en alle andere zaken die belangrijk zijn. Daarbij nemen we zoveel mogelijk regelwerk voor u uit handen. Wij begeleiden u op de manier zoals u dat wenst.

Betrokken begeleiding bij uitvaartverzorging Groningen en omgeving

We zijn als uitvaartverzorging werkzaam in Groningen en omgeving. Sinds 1978 zijn we ervaren in uitvaartverzorging Groningen en met onze opgedane ervaring weten wij op goede wijze in te spelen op alle wensen die bij het organiseren van een uitvaart een rol kunnen spelen. Bij uitvaartverzorging Groningen kunt u ons alles vragen en vertellen en staan we 24 uur per dag voor u klaar. Het geeft ons veel voldoening als mensen achteraf zeggen dat alles op goede wijze geregeld was. Met betrokkenheid en een persoonlijke benadering bij uitvaartverzorging Groningen kunt u bij ons terecht.