Home
Wist u dat

Wat moet u doen na het overlijden?

Krijgt u te maken met een sterfgeval, onderneem dan de volgende acties:

  • Bel eerst uw huisarts
  • Bel vervolgens Stout Uitvaartverzorging
  • Leg belangrijke documenten klaar
  • Als u bij een kerk bent aangesloten, stel deze dan op de hoogte

keurmerk uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Assen

Voor uitvaartverzorging Assen kunt u terecht bij Stout Uitvaartverzorging. Op een persoonlijke en betrokken manier bieden wij zorgvuldige begeleiding bij het organiseren van een uitvaart. Na het overlijden van een dierbare dienen er vele belangrijke beslissingen te worden gemaakt. Wij kunnen u bij uitvaartverzorging Assen adviseren bij de te maken beslissingen, zodat er een waardige afscheid van de dierbare wordt georganiseerd.

Ondersteuning bij uitvaartverzorging Assen met grote betrokkenheid

Stout Uitvaartverzorging voor Assen en omgeving biedt begeleiding om een uitvaart te realiseren met een persoonlijk karakter. Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de keuzes voor de kist, locatie, bloemen, urn, monument en alle andere zaken. Daarbij nemen we zoveel mogelijk zorg voor u uit handen. Op een passende manier bieden wij van begin tot eind ondersteuning bij uitvaartverzorging Assen. Met betrokkenheid staan we voor u klaar en u heeft alle ruimte om alles te vertellen en te vragen.

Persoonlijke wijze bij uitvaartverzorging Assen en omgeving

Stout Uitvaartverzorging voor Assen en omgeving kenmerkt zich door direct en persoonlijk contact. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden bij alle belangrijke beslissingen die u in een korte tijd moet maken. Doordat we sinds 1978 ervaren zijn met het verzorgen van uitvaarten, hebben we gevoel ontwikkeld voor alle voorkomende wensen die bij een uitvaart een rol kunnen spelen. Wij dragen graag op goede wijze bij aan een afscheid dat leidt tot mooie herinneringen en helpen daarbij op de manier zoals u dat wenst. Bij uitvaartverzorging Assen  staan uw wensen bij ons centraal.