Home
Wist u dat

Wat moet u doen na het overlijden?

Krijgt u te maken met een sterfgeval, onderneem dan de volgende acties:

  • Bel eerst uw huisarts
  • Bel vervolgens Stout Uitvaartverzorging
  • Leg belangrijke documenten klaar
  • Als u bij een kerk bent aangesloten, stel deze dan op de hoogte

keurmerk uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Appingedam

Voor uitvaartverzorging Appingedam kunt u terecht bij Stout Uitvaartverzorging. Een uitvaart met een persoonlijk karakter draagt bij aan een waardig afscheid. Om in alle rust keuzes te maken voor een passende uitvaart bieden wij graag betrokken ondersteuning. We geven informatie, denken met u mee en realiseren oplossingen om uw ideeën voor een persoonlijk afscheid te realiseren. Op deze manier staan uw wensen bij uitvaartverzorging Appingedam centraal.

Persoonlijke uitvaartverzorging Appingedam en omstreken

Op een betrokken en persoonlijke manier bieden we begeleiding na het overlijden van een dierbare. Een emotionele gebeurtenis, waarbij er veel af komt op de nabestaanden. In een korte tijd moeten er vele beslissingen voor een begrafenis of crematie worden gemaakt. Bij uitvaartverzorging Appingedam bieden we begeleiding bij de keuzes voor een rouwadvertentie, rouwkaart, locatie, kist, bloemen, muziek en alle andere zaken die belangrijk zijn voor een begrafenis of crematie.

Betrokkenheid bij uitvaartverzorging Appingedam voor juiste ondersteuning

Onze werkwijze bij uitvaartverzorging Appingedam is erop gericht om voor zoveel mogelijk ruimte te zorgen, zodat de nabestaanden in rust verschillende keuzes kunnen maken. Daarbij nemen we zoveel mogelijk regelwerk uit handen. We staan 24 uur per dag voor u klaar en alles kan worden verteld en gevraagd. Hiermee bieden we van begin tot eind, maar ook na afloop van de uitvaart betrokkenheid bij de emotionele gebeurtenis. Sinds 1978 verzorgen we uitvaarten en door onze ervaring kunnen we goed adviseren over en inspelen op alle voorkomende wensen. Op een persoonlijke manier bieden we bij uitvaartverzorging Appingedam betrokken ondersteuning bij alle beslissingen en regelwerk.