Eerst geen tijd voor rouwverwerking

De periode tussen het overlijden en de uitvaart is voor u als nabestaande doorgaans een drukke periode. U moet veel regelen en krijgt veel aandacht van uw omgeving. Maar het is ook periode waarin u niet altijd even goed toekomt aan het verwerken van uw eigen verdriet. Daarvoor is pas tijd na de uitvaart.

Iedereen gaat anders om met verdriet

De één vindt troost in het geloof, de ander bij andere mensen of door zich te storten op een hobby of het werk: iedereen heeft zijn eigen manier van rouwverwerking. Toch komen heel veel nabestaanden op een gegeven moment met zichzelf in de knoop. Niet vreemd natuurlijk. Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis.

Rouwverwerking is heel persoonlijk

Stout Uitvaartverzorging heeft in haar lange bestaan veel ervaring opgedaan met rouwverwerking. We hebben een groot netwerk met mensen en organisaties die u, uw kinderen of andere betrokkenen kunnen helpen. Misschien is één gesprek genoeg, maar wellicht vindt u veel troost in een contactgroep die regelmatig bij elkaar komt. Wij brengen u graag in contact met specialisten, zodat u zo mogelijk de draad weer kunt oppakken.

<< Vorige pagina