Een rouwkaart, een rouwadvertentie of beide?

U bepaalt zelf of u een rouwkaart en/of een advertentie wilt. Een rouwkaart is erg geschikt als alle adressen bekend zijn. Is dit niet het geval, of wilt u een grotere groep relaties op de hoogte stellen van een overlijden? Dan is een rouwadvertentie een goed (aanvullend) middel.

Een uiting die bij de overledene past
U kunt bij de rouwkaart of rouwadvertentie kiezen voor een normale, neutrale opmaak met of zonder rand. Maar er zijn volop manieren om de inhoud en vormgeving te laten aansluiten op de stijl of op het leven van de overledene. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een mooie tekst, een afwijkend lettertype, een foto of een illustratie. We laten u hiervan graag wat voorbeelden zien.

Eigen vormgevers, dus snel resultaat
Stout Uitvaartverzorging heeft een eigen DTP-afdeling met ervaren vormgevers en moderne printfaciliteiten. We kunnen daardoor snel tot resultaat komen. Zij onderhouden ook nauwe contacten met kranten. Groot voordeel voor u is dat u de rouwkaarten en rouwadvertenties gewoon via uw uitvaartleider kunt regelen. U hoeft zelf niets uit te zoeken of met andere partijen te regelen. Ook het adresseren van de enveloppen kunnen wij verzorgen.

De liturgie, presentaties en bedankkaartjes
Naast het opmaken en drukken van rouwkaarten en het maken van advertenties, kunnen onze vormgevers ook de eventuele dankbetuigingen, liturgieën en foto- en videopresentaties tijdens de uitvaartplechtigheid maken.

> kijk hier voor een kleine greep uit onze grote collectie rouwkaarten!

<< Vorige pagina