Catering

Napraten in een gemoedelijke sfeer
Vaak ontstaat tijdens dit samenzijn een gemoedelijke sfeer, waar familie en bekenden weer kunnen bijpraten. Ook is dit een mooi moment voor de aanwezigen om de naasten sterkte te wensen bij het verwerken van hun verlies.

Catering is vrijwel altijd standaard aanwezig
Heel gebruikelijk een kop koffie, vaak met een plak cake of broodjes. Uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria beschikken vaak over uitgebreide cateringfaciliteiten. Ze kunnen ook inspelen op specifieke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een uitgebreide koffietafel met luxe broodjes, of juist geen broodjes maar bijvoorbeeld bonbons? Of wilt u naast thee en koffie ook graag andere drankjes aanbieden aan uw gasten? Vrijwel alles is mogelijk.

Kies gerust voor een andere locatie
We maken regelmatig mee dat de koffie niet in een uitvaartcentrum, maar thuis plaatsvindt. Ook kiezen mensen regelmatig voor een dorpshuis, café of sportkantine. Stout Uitvaartverzorging denkt daarover graag met u mee. Mocht op die bewuste locatie niet (voldoende) geen bediening of keuken aanwezig zijn, dan kunnen we gebruikmaken van ons eigen personeel of u in contact brengen met cateraars.

> kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden met catering!

<< Vorige pagina