Wist u dat

Wat moet u doen na het overlijden?

Krijgt u te maken met een sterfgeval, onderneem dan de volgende acties:

  • Bel eerst uw huisarts
  • Bel vervolgens Stout Uitvaartverzorging
  • Leg belangrijke documenten klaar
  • Als u bij een kerk bent aangesloten, stel deze dan op de hoogte

keurmerk uitvaartzorg

Branche organisatie

Bij het overlijden van een dierbare is het belangrijk te kunnen vertrouwen op professionele ondersteuning. Op betrokkenheid, begrip en medeleven. Kortom, op een uitvaartonderneming die u alle zorg uit handen neemt, zodat u op passende wijze samen met familie en vrienden invulling kunt geven aan een waardig afscheid.

BGNU vindt het belangrijk dat nabestaanden optimaal worden begeleid in het proces van rouw en afscheid. Een goede, betrouwbare uitvaartonderneming die uw persoonlijke wensen serieus neemt. Die met u meeleeft en meedenkt. En aan wie u met een gerust hart alle bijkomende formaliteiten kunt uitbesteden.

Als aangesloten uitvaartonderneming bij BGNU is Stout Uitvaartverzorging in het bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Hiermee is een transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning gegarandeerd.

Wat is BGNU?

BGNU is de afkorting van “Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen”. Het is de organisatie waarin kwaliteitsgerichte uitvaartondernemers samenwerken aan een gezonde bedrijfstak. Zowel gezien het aantal ondernemingen dat lid is, als wanneer gekeken wordt naar het deel van de uitvaartverzorgingsmarkt dat de leden samen verzorgen, vertegenwoordigt de vereniging een overtuigende meerderheid van de branche.

Waarom is BGNU voor mij als consument van belang?

Als consument kunt u bij BGNU terecht voor betrouwbare, algemene informatie over uitvaartverzorging en alles wat daarbij komt kijken. We helpen u graag verder of verwijzen u naar de juiste informatiebron. Zo kunt u ontdekken welke ondernemingen zich verbinden aan strenge kwaliteitseisen, waardoor een bewuste keuze voor een uitvaartonderneming gemaakt kan worden.